Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Csiga csoport

óvodapedagógus
Horváthné Petrus Krisztina

Horváthné Petrus Krisztina

Pedagógiai asszisztens
Pap Csabáné Ildikó

Pap Csabáné Ildikó

dajka néni

Csoportunk bemutatkozása: 

 „MI CSIGÁK” egy nagy családban élünk, ahol fontos a bizalomra épülő elfogadás, a mosoly, a jókedv, az egymásra való odafigyelés, a megértés, és a barátság! Gyermekeinket, óvó, szeretetteljes, családias, érzelmi biztonságot nyújtó, derűs légkörben várjuk, ahol számunkra nagyon fontos az egymás elfogadása, szeretete! Célunk, hogy összetartó kis közösséggé kovácsolódjunk, és törekszünk arra, hogy minden gyermek örömmel jöjjön minden nap a mi kis csoportunkba!
Az óvodai életünket áthatja a játékosság, az élményszerűség. Sokszínű, változatos napi programjaink, nem hagyják, hogy unatkozzál! Lételemünk a JÁTÉK és a MOZGÁS, melyekhez sok-sok eszközt biztosítunk a gyermekek számára.
Sokat játszunk, mókázunk, tornázunk, mesélünk, bábozunk, énekelünk, festünk és rajzolunk.  Sokszor kirándulunk, sétálunk az óvoda környékén, mert fontos hogy megtapasztalják gyermekeink a környezetük változásait, szépségeit. Nagy hangsúlyt helyezünk a harmonikus személyiségfejlesztésre és az egyéni készség és – képességfejlesztésre.
Mindennap beszélgetünk, meghallgatjuk egymást, mert számunkra fontos, hogy megosszuk egymással a mindennapok apró, de annál nagyobb örömeit!
                                                     SOK SZERETETTEL VÁRJUK A GYERMEKEKET A MI KIS „CSIGABIGA” PALOTÁNKBA!

             CSIGA CSOPORT