Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Pillangó csoport

Kovács Gézáné Ági

Kovács Gézáné Ági

óvodapedagógus
Berkes Andrea

Berkes Andrea

óvodapedagógus
Csikós Eszter

Csikós Eszter

dajka néni

Csoportunk bemutatkozása: 

Szeretünk „kis” Pillangók lenni, hiszen a csoportunkban biztonságban érezzük magunkat, szeretnek bennünket, vigyáznak Ránk.
Úgy élünk, mint egy nagy Pillangó-család, kicsik-nagyok együtt, segítjük egymást. Szeretünk minden mozgásos foglalkozást, játékidőben a tornaszobában mozoghatunk kedvünkre. Lábainkat mezítláb is tornáztatjuk, hogy ne legyünk lúdtalpasak, a gerincünk védelmében tartásjavító tornát szerveznek nekünk az óvó nénik. A tükrös tornaszobában sokféle eszközzel játszhatunk. Az óvó néniktől mindig érdekes dolgokat hallunk. Sokat mondanak nekünk verset, mesét. Minden nap biztosítják számunkra a sokféle érdekes vizuális technikát. A környezetünkkel, a természettel játékosan ismerkedünk. Szeretünk énekelni, körjátékokat játszani, ismerkedünk a hangszerek használatával is. Ha néha kicsit szomorkodunk, megvigasztalnak bennünket, és hamar elfelejtjük bánatunkat. Velünk lehet egész nap az otthoni kedvenc alvós játékunk is. A szülinapunkat meghitt légkörben ünnepeljük meg. Sok időt töltünk az udvaron, szabad levegőn.
Tavasszal egész napos buszos kirándulásra megyünk. Olyan helyekre visznek bennünket az óvó nénik, ahol sok érdekes dologgal ismerkedhetünk meg.